EUROPAPIER LA FRANKFURT BOOK FAIR - HALA 4.1, STANDUL L69

În luna Octombrie, Europapier a fost prezentă din nou la Târgul de Carte de la Frankfurt. Suntem încântați de întâlnirea cu iubitorii de hârtie, reprezentanți ai tipografiilor, muzeelor, agențiilor de publicitate, designerilor din toata lumea, locul perfect pentru a ne împărtăși pasiunea pentru hârtie!


Așa se întâmplă magia la Europapier

Servim clienții nostri cu pasiune de mai mult de patru decenii. Gama noastră de hârtii și cartoane este selectată cu atenție pentru a răspunde cerințelor industriei de edituri. În momentul de față suntem în topul comercianților în Europa Centrală & de Est și în Rusia. Filialele noastre cu peste 60 de depozite și 1.000 de profesioniști din domeniu ne fac un partener ideal și de încredere. Suntem acolo când tipărești! Cartea ta & hârtiile noastre – potrivire perfectă!

Descoperă gama noastră atent selecționată, îmbunătățită de-a lungul timpului prin decenii de Expertiză:

Spunem nu compromisului, alege soluția corectă.

Europapier înseamnă hârtie, aceasta este o promisiune.
Descoperă gama noastră completă: www.europapier.com

Astăzi ne mândrim cu oferta noastră completă, soluții dedicate în următoarele domenii:

Odată pe an Târgul de Carte de la Frankfurt devine centrul tuturor ideilor. Este cel mai important loc de tranzacție pentru conținuturile de toate tipurile – de la nuvele la cărți pentru copii la enciclopedii științifice. Aici, experții globali ai editurilor întâlnesc partenerii din industriile tehnologice și industriile creative conexe cum ar fi filmul și jocurile, de unde încep noi colaborări de afaceri. 


În același timp, târgul este un eveniment cultural important: aproximativ 7 500 de expozanți din peste 100 de țări, 285 000 visitatori, 4 000 de evenimente, aproximativ 10 000 de jurnaliști și blogeri, fac din Târgul de Carte de la Frankfurt cel mai mare târg din lume, an de an, iar din Frankfurt, centrul internațional de media al lumii.

Caută-ne în FBF Exhibitor Catalogue


We are happy to introduce you to our most beloved paper brands for the Publishing Areas:

Suntem fericiți să vă prezentăm cele mai apreciate branduri de hârtie pentru edituri:

  

   

   

   

   

   

   

   

   

 

Get in touch with the Europapier Team near you!