SERVICIUL DE MOSTRE - PRODUSE PENTRU TESTARE

Hârtia poate fi fără îndoială descrisă, dar pentru a o înţelege realmente, clientul trebuie să o aibă în faţă şi să o testeze: experienţa tactilă este de neînlocuit!

De aceea, pentru sortimentele noastre din stoc vă punem la dispoziţie un excelent serviciu de mostre.

Pentru clienţii de bază ai Europapier şi pentru agenţiile de publicitate, serviciul de mostre A4 este gratuit.

Şi, pentru că ştim cât de important şi rapid este acest serviciu pentru majoritatea clienţilor noştri, de exemplu în industria publicităţii, trimiterea mostrelor se face imediat după intrarea comenzii dumneavoastră: astfel, în interval de 48 de ore puteţi avea în mână mostra produsului dorit.

Pentru o prezentare mai detaliată, am realizat pentru dvs. o serie de broşuri, colecţii şi mape cu mostre, pline de informaţii valoroase. Pentru sortimentele deosebit de cuprinzătoare, realizăm împreună cu distribuitorii noştri şi dosare, broşuri sau mape care, sub forma unor surse suplimentare de date, oferă informaţii importante. 

În vederea unei informări cu cele mai noi date, vă prezentăm, împreună cu secţiunea de ştiri privind produsele, şi broşurile corespunzătoare din secţiunea respectivă a acestei pagini de Internet - sau, şi mai uşor pentru dumneavoastră: solicitaţi consilierului dvs. de vânzări Europapier documentaţii pentru produsele care vi se par interesante! 

Solicitare mostră

Vă rugăm completați codul captcha