NE PASĂ DE ANGAJAŢII NOŞTRI

Ne-am luat angajamentul să ne satisfacem nu numai clienţii, ci şi angajaţii. Cultura noastră corporatistă este caracterizată printr-o ierarhie lineară şi prin munca de echipă între departamente şi ţări. La Europapier credem în crearea unei culturi a muncii care promovează încrederea, respectul şi diversitatea, în care fiecare persoană este apreciată şi primeşte toate şansele să îşi realizeze potenţialul maxim. Angajaţii noştri sunt la baza succesului nostru, motiv pentru care suntem dedicaţi dezvoltării profesionale a fiecărui membru al echipei. Vedem această dezvoltare a personalului nostru ca pe o investiţie în companie, deoarece angajaţii bine pregătiţi şi foarte motivaţi reprezintă baza succesului sustenabil pe pieţele noastre.

Kariera

Dezvoltarea resurselor noastre umane se concentrează pe:

  • Training individual şi planuri de carieră
  • Programe de dezvoltare leadership
  • Interviuri anuale de evaluare a angajaţilor
  • Chestionare anuale pentru angajaţi

POZIŢII VACANTE

Dacă doriţi să faceţi un pas înainte în carieră şi să luaţi parte la crearea viitorului success al afacerii noastre, aplicaţi acum pentru una dintre poziţiile vacante de mai jos. Dacă nu puteţi găsi nici o poziţie vacantă corespunzătoare, folosiţi acestă ocazie pentru a aplica cu titlu de probă.

Dacă doriţi să aplicaţi, vă rugăm să trimiteţi documentaţie detaliată (scrisoare de intenţie, CV cu poză) în format PDF la: careers@europapier.com.