EUROPAPIER ROMÂNIA

Europapier România a fost înfiinţată în anul 1997, ca urmare a politicii de extindere teritorială adoptată de firma mamă din Austria, Europapier AG.

Datorită unei politici susţinute de investitii, cât mai ales eforturilor întregii echipe, astăzi suntem în topul celor mai puternici comercianţi de hârtie şi cartoane din România. 

Strategia de creştere a generat o sporire a numărului de specialişti, prin înfiinţarea de filiale în oraşele Timişoara, Cluj şi Iaşi, în paralel cu creşterea numărului de produse din portofoliu, permiţându-ne să deservim un număr din ce în ce mai mare de clienţi.

... construim împreună succesul!

Astfel, astăzi oferim celor 2.500 clienţi ai noştri peste 400 de produse pentru care specialiştii noştri oferă consultanţă.

O trăsătură definitorie a companiei noastre o reprezintă flexibilitatea cu care ne adaptăm la sugestiile şi nevoile dumneavoastră. Începând cu conducerea firmei noastre, echipa de vânzare şi cea de marketing, la fel customer service şi cei din departamentul logistică şi depozit, suntem oricând la dispoziţia dumneavoastră pentru că ştim bine că numai împreună putem construi succesul.