Furnizori

BENEFICII

Pentru a le putea oferi cele mai bune servicii clienţilor noştri, Europapier a implementat parteneriate strategice pe termen lung cu producătorii de elită din Europa şi de peste ocean. Aceste parteneriate au la bază respectul reciproc şi cooperarea.

FURNIZORII BENEFICIAZĂ DE

  • politica noastră de alianţe strategice
  • game atotcuprinzătoare de produse
  • produse inovatoare de ultimă oră
  • o politică echitabilă de preţuri pe termen lung, care poate fi uşor de administrat

CU CE NE OCUPĂM

Grupul Europapier caută colaborări cu cele mai bune afaceri, de mărimi şi din medii diferite, din ţări de pe întregul mapamond. Ne selectăm furnizorii cu cea mai mare atenţie pentru a ne asigura că sunt la acelaşi nivel în ceea ce priveşte strategia noastră de brand şi obiectivele de creştere. Deoarece scopul nostru este să dezvoltăm parteneriate de lungă durată, este cât se poate de important nu numai ca furnizorii să fie atractivi din punct de vedere comercial şi puternici din punct de vedere finaciar, dar şi ca aceştia să ofere cea mai înaltă calitate, satisfăcând în acelaşi timp standardele de responsabilitate faţă de mediu ale Europapier. O bază diversificată de furnizori are ca şi consecinţă o mai mare inovaţie şi o înţelegere fără precedent a nevoilor pieţelor locale – beneficii pe care le putem oferi mai departe clienţilor noştri.

CE OFERIM

Alianţele strategice cu furnizorii de elită din Europa reprezintă bunurile noastre cele mai de preţ. Succesul de lungă durată de care ne bucurăm şi obiectivele pe termen lung comunicate fără echivoc fac din Europapier cea mai bună companie la care pot apela producătorii care doresc să îşi pună produsele inovatoare la dispoziţia pieţelor din Austria şi Europa Centrală şi de Est. Furnizorii de la nivelul grupului beneficiază de tratament preferenţial şi acces la forţa de vânzări şi la experienţa în industrie a Europapier. Deoarece ne apreciem partenerii, le oferim de asemenea încă de la început ocazia să se implice în proiecte noi şi suntem dedicaţi comunicării clare şi deschise pentru a permite dezvoltarea eficientă şi mutual benefică a afacerii.