BLOGUL EUROPAPIER DESIGN&PAPER REVINE CU UN ASPECT NOU!

Lansat în 2012, blogul Design & Paper tratează toate subiectele legate de design și hârtie. L-am creat pentru a împărtăși alături de comunitatea iubitorilor de hârtie, pasiunea noastră pentru design, lucrări de creație și de tipar. Design & Paper servește, de asemenea, ca o platformă interactivă pentru designeri, artiști, ilustratori, tipografi și artizani ce sunt invitați să-și împărtășească munca împreună cu noi.

"Anul acesta a sosit momentul să schimbăm aspectul vizual, în funcție de tendințele digitale actuale. Am dorit să reîmprospătăm aspectul blogului, menținând același nivel de conținut, pasiune pentru design și hârtie, ce constituie baza întregului proiect. Așa a început marele proces de a ne reuni ca echipă și de a regândi totul de la zero. " Sandra Schmidt, Director Design, Europapier International AG.

Iată ce am schimbat

Odată cu renunțarea la configurația tradițională a blogului de tip derulare continuă, pentru un design grilă mai prietenos, obiectivul nostru a fost de a spori funcționalitatea, creând un design curat, contemporan, în care sunt evidențiate imaginile. Cu un aspect deschis și organizat, utilizatorului i se oferă o gamă largă de conținut - fie că acesta caută informații specifice, sau doar inspirație. Ideea inițială de a trece la designul de tip grilă a venit din presa scrisă, din modul în care revistele și ziarele își prezintă conținutul cu ajutorul unei ierarhii bine structurate. Pentru noi au fost importante funcționalitatea site-ului, aspectul său minimalist și utilizarea animațiilor. Noul design ne-a inspirat, de asemenea, să ne întoarcem la logoul nostru original, care combină simbolul ”&” scris cu un font sans serif cu caractere aldine cu un font serif mai subțire.

Pe lângă aceasta, pentru a simplifica și actualiza conținutul actual, am redus numărul categoriilor de pe blog și am creat altele noi. Noile categorii HÂRTIETIPĂRIRE+FINISARE sunt locurile în care cititorii noștri au de câștigat de pe urma experienței specialiștilor din industrie și locul de unde se pot inspira! PUBLICAȚII este și ea o categorie nouă și interesantă, unde cititorii intră în contact cu ultimele apariții în materie de cărți sau reviste, unde descoperă un design deosebit de carte și unde experimentează de la sursă creativitatea din lumea publicațiilor, de la copertă și până la conținut.

Posibilități de promovare

Blogul Design & Paper oferă de acum posibilități de promovare, special concepute pentru publicul nostru. Există două anunțuri tip banner disponibile, afișate pe pagina principală. Aceasta este o caracteristică extraordinară pentru orice produs sau serviciu destinat designerilor grafici, ilustratorilor, fotografilor, agențiilor de creație sau artiștilor, deoarece aceste categorii constituie publicul nostru țintă principal.

Design & Paper este o inițiativă a Europapier Group. Pe lângă faptul că este comerciantul #1 de hârtie din Europa Centrală și de Est, Rusia și Ucraina, Europapier se angajează să vă ofere în primul rând cel mai bun sprijin posibil pentru ca dvs. să vă puteți pune în practică proiectul. Blogul nostru Design & Paper este o platformă deschisă unde îi invităm și încurajăm pe toată lumea să-și prezinte proiectele pentru publicare! Abia așteptăm să vă împărtășiți lucrările alături de comunitatea noastră creativă!

Check out the new look: www.designandpaper.com